Επιλέξτε κατάστημα

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:00 | Σάββατο 10:00 - 15:00

Μαξιλάρι για Κεφαλάρι Ροζ 200 εκ. Βελούδο Προηγούμενο Μαξιλάρι για Κεφαλάρι Ροζ 200 εκ. Βελούδο

Μαξιλάρι για Κεφαλάρι Σκούρο Γκρι 180 εκ. Βελούδο

Home Έπιπλα Κρεβάτια & Αξεσουάρ Κεφαλάρια Κρεβατιού Μαξιλάρι για Κεφαλάρι Σκούρο Γκρι 180 εκ. Βελούδο
Σε απόθεμα
Κωδικός Προϊόντος
01489753
Κανονική τιμή 149,99 € Ειδική Τιμή 118,99 €
yellow badge icon price -31 €
Kάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον PakobazaarKάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον Pakobazaar

Απόθεμα: 10 σε απόθεμα

Αυτό το μαξιλάρι κεφαλαριού με το κομψό σχέδιο δίνει στο πλαίσιο του κρεβατιού σας μια ολοκληρωμένη εμφάνιση και ταιριάζει σε κάθε υπνοδωμάτιο. Απαλό βελούδο: Το βελούδο είναι ένα απαλό και άνετο ύφασμα που έχει ωραία αίσθηση στο δέρμα. Εξαιρετική υποστήριξη: Το μαξιλάρι για κεφαλάρι διαθέτει γέμιση με αφρώδες υλικό για εξαιρετικά μαλακή και βέλτιστη άνεση, παρέχοντάς σας εξαιρετική στήριξη στην πλάτη, ενώ κάθεστε στο κρεβάτι για να διαβάσετε ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση. Βολικός σχεδιασμός: Το μαξιλάρι κεφαλαριού διαθέτει ένα φερμουάρ για εύκολη εγκατάσταση και η αυτοκόλλητη ταινία χριτς χρατς στο πίσω μέρος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ασφαλίσουν τα φώτα LED. Ευέλικτη εγκατάσταση: Το μαξιλάρι για κεφαλάρι κρεβατιού μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο με τους συμπεριλαμβανόμενους ιμάντες για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε στιλ κρεβατιού. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με ένα κεφαλάρι του καμπύλου πλαισίου κρεβατιού που υπάρχει στο κατάστημά μας. Απλά βγάλτε το αρχικό υφασμάτινο κάλυμμα από το κεφαλάρι, και καλύψτε το με αυτό το μαξιλάρι κεφαλής, και τότε θα έχετε ένα άνετο κεφαλάρι! Κλασική ομορφιά: Το γραμμής σχέδιο ενισχύει την κλασική ομορφιά του επενδεδυμένου κεφαλαριού. Χρήσιμες πληροφορίες:Στην παράδοση περιλαμβάνεται μόνο το μαξιλάρι κεφαλής. Το πλαίσιο κρεβατιού και το στρώμα δεν περιλαμβάνονται. Μπορείτε να αναζητήσετε στο κατάστημά μας τα αντίστοιχα πλαίσια και στρώματα.
Το τμήμα υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να σας υποστηρίξει

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 79.99€

2 χρόνια εγγύηση σε όλα μας τα προίόντα από την Pakobazaar

2 χρόνια εγγύηση

14 μέρες δικαίωμα επιστροφής αν το προϊόν είναι ελαττωματικό

14 μέρες επιστροφή

Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες από 80€ και άνω από την Pakobazaar

4-10 ημέρες παράδοση

100% ασφαλές πληρωμής για τις αγορές σας από το eshop μας

Ασφαλής πληρωμή

Αυτό το μαξιλάρι κεφαλαριού με το κομψό σχέδιο δίνει στο πλαίσιο του κρεβατιού σας μια ολοκληρωμένη εμφάνιση και ταιριάζει σε κάθε υπνοδωμάτιο.

  • Απαλό βελούδο: Το βελούδο είναι ένα απαλό και άνετο ύφασμα που έχει ωραία αίσθηση στο δέρμα.
  • Εξαιρετική υποστήριξη: Το μαξιλάρι για κεφαλάρι διαθέτει γέμιση με αφρώδες υλικό για εξαιρετικά μαλακή και βέλτιστη άνεση, παρέχοντάς σας εξαιρετική στήριξη στην πλάτη, ενώ κάθεστε στο κρεβάτι για να διαβάσετε ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση.
  • Βολικός σχεδιασμός: Το μαξιλάρι κεφαλαριού διαθέτει ένα φερμουάρ για εύκολη εγκατάσταση και η αυτοκόλλητη ταινία χριτς χρατς στο πίσω μέρος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ασφαλίσουν τα φώτα LED.
  • Ευέλικτη εγκατάσταση: Το μαξιλάρι για κεφαλάρι κρεβατιού μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο με τους συμπεριλαμβανόμενους ιμάντες για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε στιλ κρεβατιού. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με ένα κεφαλάρι του καμπύλου πλαισίου κρεβατιού που υπάρχει στο κατάστημά μας. Απλά βγάλτε το αρχικό υφασμάτινο κάλυμμα από το κεφαλάρι, και καλύψτε το με αυτό το μαξιλάρι κεφαλής, και τότε θα έχετε ένα άνετο κεφαλάρι!
  • Κλασική ομορφιά: Το γραμμής σχέδιο ενισχύει την κλασική ομορφιά του επενδεδυμένου κεφαλαριού.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Στην παράδοση περιλαμβάνεται μόνο το μαξιλάρι κεφαλής. Το πλαίσιο κρεβατιού και το στρώμα δεν περιλαμβάνονται. Μπορείτε να αναζητήσετε στο κατάστημά μας τα αντίστοιχα πλαίσια και στρώματα.
  • Χρώμα: Σκούρο γκρι
  • Υλικό: Βελούδο (100% πολυεστέρας)
  • Υλικό γεμίσματος: Αφρώδες υλικό
  • Διαστάσεις: 180 x 3 x 45 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Κατάλληλο πλάτος στρώματος: 180 εκ.
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Γκρι
Αριθμός Πακέτων 1
Μέγεθος 180 cm
Πλήθος στο Δέμα 1
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Γράψτε μια αξιολόγησηΜαξιλάρι για Κεφαλάρι Σκούρο Γκρι 180 εκ. Βελούδο
Σχετικά Προϊόντα
To Top