Επιλέξτε κατάστημα

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:00 | Σάββατο 10:00 - 15:00

Πλαίσιο Κρεβατιού με LED Γκρι Σκυροδέματος 120 x 190 εκ. Προηγούμενο Πλαίσιο Κρεβατιού με LED Γκρι Σκυροδέματος 120 x 190 εκ.

Πλαίσιο Κρεβατιού με LED Λευκό 140x190 εκ.

Home Έπιπλα Κρεβάτια & Αξεσουάρ Κρεβάτια & Πλαίσια Κρεβατιών Πλαίσιο Κρεβατιού με LED Λευκό 140x190 εκ.
Σε απόθεμα
Κωδικός Προϊόντος
014310518
Κανονική τιμή 244,99 € Ειδική Τιμή 201,99 €
yellow badge icon price -43 €
Kάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον PakobazaarKάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον Pakobazaar

Απόθεμα: 37 σε απόθεμα

Απολαύστε έναν καλύτερο και ξεκούραστο ύπνο με αυτό το πλαίσιο κρεβατιού με λυχνίες LED! Αποτελεί μια φιλόξενη προσθήκη σε κάθε υπνοδωμάτιο. Ανθεκτικό υλικό: Το επεξεργασμένο ξύλο είναι εξαιρετικής ποιότητας με λεία επιφάνεια και διαθέτει επίσης αντοχή, σταθερότητα και αντοχή στην υγρασία.Φώτα LED RGB: Το πλαίσιο κρεβατιού διαθέτει ζωηρά φώτα LED RGB. Χάρις στα διάφορα προσαρμόσιμα μενού, μπορείτε να αλλάξετε χωρίς κόπο το χρώμα των φώτων, ακόμη και να τα ρυθμίσετε να προσαρμόζονται αυτόματα. Αυτά τα φώτα LED δεν ενισχύουν μόνο τη σύγχρονη εμφάνιση της βάσης κρεβατιού, αλλά τονίζουν επίσης και τη μοντέρνα γοητεία της.Σταθερές σανίδες:: Οι σανίδες από κόντρα πλακέ παρέχουν καλή κατανομή βάρους, εξασφαλίζοντας ότι το στρώμα παραμένει στη θέση του σε κάθε στροφή του σώματός σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Χρήσιμες πληροφορίες:Δε συμπεριλαμβάνεται στρώμα με αυτό το κρεβάτι. Προσφέρουμε μια ποικιλία από στρώματα. Μπορείτε να αναζητήσετε στο κατάστημά μας το αντίστοιχο στρώμα.Το προϊόν διαθέτει υποδοχή USB που απαιτεί πιστοποιημένη πηγή τροφοδοσίας 5V USB (δεν περιλαμβάνεται).
Το τμήμα υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να σας υποστηρίξει

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 79.99€

2 χρόνια εγγύηση σε όλα μας τα προίόντα από την Pakobazaar

2 χρόνια εγγύηση

14 μέρες δικαίωμα επιστροφής αν το προϊόν είναι ελαττωματικό

14 μέρες επιστροφή

Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες από 80€ και άνω από την Pakobazaar

4-10 ημέρες παράδοση

100% ασφαλές πληρωμής για τις αγορές σας από το eshop μας

Ασφαλής πληρωμή

Απολαύστε έναν καλύτερο και ξεκούραστο ύπνο με αυτό το πλαίσιο κρεβατιού με λυχνίες LED! Αποτελεί μια φιλόξενη προσθήκη σε κάθε υπνοδωμάτιο.

  • Ανθεκτικό υλικό: Το επεξεργασμένο ξύλο είναι εξαιρετικής ποιότητας με λεία επιφάνεια και διαθέτει επίσης αντοχή, σταθερότητα και αντοχή στην υγρασία.
  • Φώτα LED RGB: Το πλαίσιο κρεβατιού διαθέτει ζωηρά φώτα LED RGB. Χάρις στα διάφορα προσαρμόσιμα μενού, μπορείτε να αλλάξετε χωρίς κόπο το χρώμα των φώτων, ακόμη και να τα ρυθμίσετε να προσαρμόζονται αυτόματα. Αυτά τα φώτα LED δεν ενισχύουν μόνο τη σύγχρονη εμφάνιση της βάσης κρεβατιού, αλλά τονίζουν επίσης και τη μοντέρνα γοητεία της.
  • Σταθερές σανίδες:: Οι σανίδες από κόντρα πλακέ παρέχουν καλή κατανομή βάρους, εξασφαλίζοντας ότι το στρώμα παραμένει στη θέση του σε κάθε στροφή του σώματός σας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Δε συμπεριλαμβάνεται στρώμα με αυτό το κρεβάτι. Προσφέρουμε μια ποικιλία από στρώματα. Μπορείτε να αναζητήσετε στο κατάστημά μας το αντίστοιχο στρώμα.
  • Το προϊόν διαθέτει υποδοχή USB που απαιτεί πιστοποιημένη πηγή τροφοδοσίας 5V USB (δεν περιλαμβάνεται).
  • Χρώμα: Λευκό
  • Υλικό πλαισίου κρεβατιού: Επεξεργασμένο ξύλο
  • Υλικό σανίδας: Κόντρα πλακέ
  • Συνολικές διαστάσεις: 193 x 143 x 23 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Διαστάσεις κατάλληλου στρώματος: 140 x 190 εκ. (Π x Μ) (δεν περιλαμβάνεται στρώμα)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Λευκό
Αριθμός Πακέτων 2
Μέγεθος 140 x 190 cm
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Γράψτε μια αξιολόγησηΠλαίσιο Κρεβατιού με LED Λευκό 140x190 εκ.
Σχετικά Προϊόντα
To Top