Επιλέξτε κατάστημα

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:00 | Σάββατο 10:00 - 15:00

Βιβλιοθήκη Γκρι Sonoma 92x30x102 εκ. Επεξεργ. Ξύλο & Μέταλλο Προηγούμενο Βιβλιοθήκη Γκρι Sonoma 92x30x102 εκ. Επεξεργ. Ξύλο & Μέταλλο

Βιβλιοθήκη Γκρι Sonoma 79x30x180 εκ. Επεξεργ. Ξύλο & Μέταλλο

Home Έπιπλα Ράφια Βιβλιοθήκες & Ραφιέρες Βιβλιοθήκη Γκρι Sonoma 79x30x180 εκ. Επεξεργ. Ξύλο & Μέταλλο
Σε απόθεμα
Κωδικός Προϊόντος
01596949
Κανονική τιμή 185,99 € Ειδική Τιμή 154,99 €
yellow badge icon price -31 €
Kάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον PakobazaarKάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον Pakobazaar

Απόθεμα: 33 σε απόθεμα

Αυτή η βιβλιοθήκη αποτελεί ένα εξαιρετικό βοηθητικό έπιπλο για οργάνωση και τάξη, καθώς και μια διαχρονική προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ανθεκτικό και στιβαρό υλικό: Το επεξεργασμένο ξύλο είναι εξαιρετικής ποιότητας με λεία επιφάνεια και διαθέτει επίσης αντοχή, σταθερότητα και αντίσταση στην υγρασία. Ο μεταλλικός σκελετός της βιβλιοθήκης εξασφαλίζει στιβαρότητα και σταθερότητα.Σχεδιασμός σε σχήμα δέντρου: Η βιβλιοθήκη διαθέτει ένα σχέδιο σε σχήμα δέντρου, το οποίο βοηθά να προσφέρετε ποικιλία και δημιουργικότητα στην εσωτερική σας διακόσμηση.Άφθονος χώρος αποθήκευσης: Αυτή η βιβλιοθήκη παρέχει άφθονο χώρο για να διατηρείτε τη συλλογή βιβλίων, περιοδικών και εγγράφων σας οργανωμένη.Ρυθμιζόμενα πόδια: Η βιβλιοθήκη είναι εξοπλισμένη με 4 ρυθμιζόμενα πόδια που μπορούν να προστατεύσουν το πάτωμά σας από γρατσουνιές, αλλά και να το διατηρήσουν σταθερό σε ένα ελαφρώς ανώμαλο δάπεδο. Προειδοποίηση:Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με τα παρεχόμενα αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου. Χρήσιμες πληροφορίες:Οι βίδες και τα ούπα δεν περιλαμβάνονται. Συνιστούμε να βρείτε βίδες και ούπα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά κάθε βήμα των οδηγιών.
Το τμήμα υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να σας υποστηρίξει

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 79.99€

2 χρόνια εγγύηση σε όλα μας τα προίόντα από την Pakobazaar

2 χρόνια εγγύηση

14 μέρες δικαίωμα επιστροφής αν το προϊόν είναι ελαττωματικό

14 μέρες επιστροφή

Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες από 80€ και άνω από την Pakobazaar

4-10 ημέρες παράδοση

100% ασφαλές πληρωμής για τις αγορές σας από το eshop μας

Ασφαλής πληρωμή

Αυτή η βιβλιοθήκη αποτελεί ένα εξαιρετικό βοηθητικό έπιπλο για οργάνωση και τάξη, καθώς και μια διαχρονική προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

  • Ανθεκτικό και στιβαρό υλικό: Το επεξεργασμένο ξύλο είναι εξαιρετικής ποιότητας με λεία επιφάνεια και διαθέτει επίσης αντοχή, σταθερότητα και αντίσταση στην υγρασία. Ο μεταλλικός σκελετός της βιβλιοθήκης εξασφαλίζει στιβαρότητα και σταθερότητα.
  • Σχεδιασμός σε σχήμα δέντρου: Η βιβλιοθήκη διαθέτει ένα σχέδιο σε σχήμα δέντρου, το οποίο βοηθά να προσφέρετε ποικιλία και δημιουργικότητα στην εσωτερική σας διακόσμηση.
  • Άφθονος χώρος αποθήκευσης: Αυτή η βιβλιοθήκη παρέχει άφθονο χώρο για να διατηρείτε τη συλλογή βιβλίων, περιοδικών και εγγράφων σας οργανωμένη.
  • Ρυθμιζόμενα πόδια: Η βιβλιοθήκη είναι εξοπλισμένη με 4 ρυθμιζόμενα πόδια που μπορούν να προστατεύσουν το πάτωμά σας από γρατσουνιές, αλλά και να το διατηρήσουν σταθερό σε ένα ελαφρώς ανώμαλο δάπεδο.

Προειδοποίηση:

  • Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με τα παρεχόμενα αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Οι βίδες και τα ούπα δεν περιλαμβάνονται. Συνιστούμε να βρείτε βίδες και ούπα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά κάθε βήμα των οδηγιών.
  • Χρώμα: Γκρι sonoma
  • Υλικό: Επεξεργασμένο ξύλο, μέταλλο
  • Διαστάσεις: 79 x 30 x 180 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο: 60 κ.
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • Legal Documents:

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποτροπή ενδεχόμενης ανατροπής των επίπλων σας μπορείτε να βρείτε εδώ

Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Γκρι
Αριθμός Πακέτων 1
Πλήθος στο Δέμα 1
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Γράψτε μια αξιολόγησηΒιβλιοθήκη Γκρι Sonoma 79x30x180 εκ. Επεξεργ. Ξύλο & Μέταλλο
Σχετικά Προϊόντα
To Top