Επιλέξτε κατάστημα

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:00 | Σάββατο 10:00 - 15:00

Ράφια Τοίχου 4 τεμ. Καφέ Δρυς 100x30x1,5 εκ. από Επεξεργ. Ξύλο Προηγούμενο Ράφια Τοίχου 4 τεμ. Καφέ Δρυς 100x30x1,5 εκ. από Επεξεργ. Ξύλο

Ράφια Τοίχου 4 τεμ. Καφέ Δρυς 80x20x1,5 εκ. από Επεξεργ. Ξύλο

Home Έπιπλα Ράφια Ράφια Τοίχου Ράφια Τοίχου 4 τεμ. Καφέ Δρυς 80x20x1,5 εκ. από Επεξεργ. Ξύλο
Σε απόθεμα
Κωδικός Προϊόντος
01545376
Κανονική τιμή 44,99 € Ειδική Τιμή 35,99 €
yellow badge icon price -9 €
με κουπόνι 35,27 € εφαρμόζεται αυτόματα στο checkout!
Kάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον PakobazaarKάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον Pakobazaar

Απόθεμα: 11 σε απόθεμα

Χρειάζεστε περισσότερες επιλογές αποθήκευσης αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο; Αυτά τα ράφια τοίχου είναι η ιδανική λύση. Ανθεκτικό υλικό: Το επιτοίχιο ράφι είναι κατασκευασμένο από επεξεργασμένο ξύλο, το οποίο είναι εξαιρετικής ποιότητας με λεία επιφάνεια και διαθέτει επίσης αντοχή, σταθερότητα και αντίσταση στην υγρασία.Πολυλειτουργικό ράφι τοίχου: Το επιτοίχιο ράφι είναι κατασκευασμένο τόσο για τη διακόσμηση όσο και για την αποθήκευση αντικειμένων στο σπίτι σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε τις συλλογές, τα βιβλία, τις κορνίζες φωτογραφιών, τα μοντέλα ή τα CD σας σε διάφορους χώρους όπως το σαλόνι, το γραφείο ή το δωμάτιο μελέτης.Ευέλικτος σχεδιασμός: Το ράφι τοίχου μπορεί να διαμορφωθεί σε διάφορα στιλ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας καθώς είναι κατάλληλο για δωμάτια διαφόρων στιλ, προσθέτοντας ομορφιά στον χώρο σας.Επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα: Η λεία επιφάνεια του ραφιού καθαρίζεται εύκολα με ένα νωπό πανί. Χρήσιμες πληροφορίες:Οι βίδες και τα ούπα δεν περιλαμβάνονται. Συνιστούμε να βρείτε βίδες και ούπα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά κάθε βήμα των οδηγιών.
Το τμήμα υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να σας υποστηρίξει

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 79.99€

2 χρόνια εγγύηση σε όλα μας τα προίόντα από την Pakobazaar

2 χρόνια εγγύηση

14 μέρες δικαίωμα επιστροφής αν το προϊόν είναι ελαττωματικό

14 μέρες επιστροφή

Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες από 80€ και άνω από την Pakobazaar

4-10 ημέρες παράδοση

100% ασφαλές πληρωμής για τις αγορές σας από το eshop μας

Ασφαλής πληρωμή

Χρειάζεστε περισσότερες επιλογές αποθήκευσης αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο; Αυτά τα ράφια τοίχου είναι η ιδανική λύση.

  • Ανθεκτικό υλικό: Το επιτοίχιο ράφι είναι κατασκευασμένο από επεξεργασμένο ξύλο, το οποίο είναι εξαιρετικής ποιότητας με λεία επιφάνεια και διαθέτει επίσης αντοχή, σταθερότητα και αντίσταση στην υγρασία.
  • Πολυλειτουργικό ράφι τοίχου: Το επιτοίχιο ράφι είναι κατασκευασμένο τόσο για τη διακόσμηση όσο και για την αποθήκευση αντικειμένων στο σπίτι σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε τις συλλογές, τα βιβλία, τις κορνίζες φωτογραφιών, τα μοντέλα ή τα CD σας σε διάφορους χώρους όπως το σαλόνι, το γραφείο ή το δωμάτιο μελέτης.
  • Ευέλικτος σχεδιασμός: Το ράφι τοίχου μπορεί να διαμορφωθεί σε διάφορα στιλ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας καθώς είναι κατάλληλο για δωμάτια διαφόρων στιλ, προσθέτοντας ομορφιά στον χώρο σας.
  • Επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα: Η λεία επιφάνεια του ραφιού καθαρίζεται εύκολα με ένα νωπό πανί.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Οι βίδες και τα ούπα δεν περιλαμβάνονται. Συνιστούμε να βρείτε βίδες και ούπα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά κάθε βήμα των οδηγιών.
  • Χρώμα: Καφέ δρυς
  • Υλικό: Επεξεργασμένο ξύλο
  • Διαστάσεις: 80 x 20 x 1,5 εκ. (Μ x Π x Πάχος)
  • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο (ανά ράφι): 15 κ.
  • Στην παράδοση περιλαμβάνονται:
  • 4 x Ράφια τοίχου
Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Καφέ
Αριθμός Πακέτων 1
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Γράψτε μια αξιολόγησηΡάφια Τοίχου 4 τεμ. Καφέ Δρυς 80x20x1,5 εκ. από Επεξεργ. Ξύλο
Σχετικά Προϊόντα
To Top