Επιλέξτε κατάστημα

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:00 | Σάββατο 10:00 - 15:00

Πάνελ Τοίχου 3D 48 τεμ. Γκρι Διαμαντιού 50 x 50 εκ. 12 μ² Προηγούμενο Πάνελ Τοίχου 3D 48 τεμ. Γκρι Διαμαντιού 50 x 50 εκ. 12 μ²

WallArt Πάνελ Τοίχου με Όψη Barnwood Δρυός Γκρι

Home Υλικά Δομικά Υλικά Πάνελ Τοίχου WallArt Πάνελ Τοίχου με Όψη Barnwood Δρυός Γκρι
Σε απόθεμα
Κωδικός Προϊόντος
01993669
Κανονική τιμή 49,99 € Ειδική Τιμή 39,99 €
yellow badge icon price -10 €
με κουπόνι 39,19 € εφαρμόζεται αυτόματα στο checkout!
Kάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον PakobazaarKάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον Pakobazaar

Απόθεμα: 13 σε απόθεμα

Αυτά τα πάνελ της WallArt με όψη ξύλου σε στιλ Barnwood δρυός ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο και είναι ιδανικά για τη διακόσμηση των τοίχων σας, δίνοντάς τους μια προσωπική πινελιά! Τα πάνελ τοίχου τοποθετούνται εύκολα και μπορούν να καλύψουν συνολική επιφάνεια 2,1 μ². Με την ταινία διπλής όψης της WallArt, μπορείτε απλά να τα ξεκολλήσετε και να τα κολλήσετε στον τοίχο σας. Θα είναι έτοιμο σε χρόνο μηδέν! Στην παράδοση περιλαμβάνονται 34 διαφορετικά πάνελ με όμορφα χρώματα και ζωντανά νερά ξύλου, τα οποία θα διακοσμήσουν μοναδικά τον τοίχο σας. Το μέγεθος των πάνελ είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός μοτίβου ψαροκόκαλου. Επιπλέον, τα διακοσμητικά πάνελ τοίχου της WallArt διαθέτουν υψηλή ανθεκτικότητα, δε χρειάζονται πολλή συντήρηση και αποτελούν μία εξαιρετική εναλλακτική της βαφής ή της ταπετσαρίας. Θα χαρίσουν μία κομψή πινελιά στον χώρο σας και θα δημιουργήσουν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα!
Το τμήμα υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να σας υποστηρίξει

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 79.99€

2 χρόνια εγγύηση σε όλα μας τα προίόντα από την Pakobazaar

2 χρόνια εγγύηση

14 μέρες δικαίωμα επιστροφής αν το προϊόν είναι ελαττωματικό

14 μέρες επιστροφή

Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες από 80€ και άνω από την Pakobazaar

4-10 ημέρες παράδοση

100% ασφαλές πληρωμής για τις αγορές σας από το eshop μας

Ασφαλής πληρωμή

Αυτά τα πάνελ της WallArt με όψη ξύλου σε στιλ Barnwood δρυός ταιριάζουν σε κάθε εσωτερικό χώρο και είναι ιδανικά για τη διακόσμηση των τοίχων σας, δίνοντάς τους μια προσωπική πινελιά!

Τα πάνελ τοίχου τοποθετούνται εύκολα και μπορούν να καλύψουν συνολική επιφάνεια 2,1 μ². Με την ταινία διπλής όψης της WallArt, μπορείτε απλά να τα ξεκολλήσετε και να τα κολλήσετε στον τοίχο σας. Θα είναι έτοιμο σε χρόνο μηδέν! Στην παράδοση περιλαμβάνονται 34 διαφορετικά πάνελ με όμορφα χρώματα και ζωντανά νερά ξύλου, τα οποία θα διακοσμήσουν μοναδικά τον τοίχο σας. Το μέγεθος των πάνελ είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός μοτίβου ψαροκόκαλου.

Επιπλέον, τα διακοσμητικά πάνελ τοίχου της WallArt διαθέτουν υψηλή ανθεκτικότητα, δε χρειάζονται πολλή συντήρηση και αποτελούν μία εξαιρετική εναλλακτική της βαφής ή της ταπετσαρίας. Θα χαρίσουν μία κομψή πινελιά στον χώρο σας και θα δημιουργήσουν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα!

  • Χρώμα: Γκρι
  • Υλικό: Βινύλιο
  • Διαστάσεις (κάθε πάνελ): 60,96 x 10,16 x 0,2 εκ. (Μ x Π x Τ)
  • Στιλ: Barnwood δρυός
  • Κατάλληλο για τοίχο 2,1 μ²
  • Η εγκατάσταση γίνεται μέσω της ταινίας διπλής όψης της WallArt, που πωλείται χωριστά
  • Στην παράδοση περιλαμβάνονται: 34 x Πάνελ
Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Γκρι
Αριθμός Πακέτων 1
Πλήθος στο Δέμα 34
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Γράψτε μια αξιολόγησηWallArt Πάνελ Τοίχου με Όψη Barnwood Δρυός Γκρι
Σχετικά Προϊόντα
To Top