Επιλέξτε κατάστημα

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:00 | Σάββατο 10:00 - 15:00

Βιβλιοθήκη Καφέ Δρυς 122x30x132 εκ. Επεξεργ. Ξύλο & Μέταλλο Προηγούμενο Βιβλιοθήκη Καφέ Δρυς 122x30x132 εκ. Επεξεργ. Ξύλο & Μέταλλο

Βιβλιοθήκη Μαύρη 122x30x132 εκ. Επεξεργασμένο Ξύλο & Μέταλλο

Home Έπιπλα Ράφια Βιβλιοθήκες & Ραφιέρες Βιβλιοθήκη Μαύρη 122x30x132 εκ. Επεξεργασμένο Ξύλο & Μέταλλο
Σε απόθεμα
Κωδικός Προϊόντος
01596992
Κανονική τιμή 174,99 € Ειδική Τιμή 145,99 €
yellow badge icon price -29 €
Kάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον PakobazaarKάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον Pakobazaar

Απόθεμα: 49 σε απόθεμα

Αυτή η βιβλιοθήκη, με τον κομψό αλλά λειτουργικό της σκελετό με εμπνευσμένη από τη σκάλα, θα γίνει το επίκεντρο κάθε δωματίου. Ανθεκτικό υλικό: Το επεξεργασμένο ξύλο είναι εξαιρετικής ποιότητας με λεία επιφάνεια και διαθέτει επίσης αντοχή, σταθερότητα και αντοχή στην υγρασία.Στιβαρός σκελετός: Ο μεταλλικός σκελετός της βιβλιοθήκης εξασφαλίζει στιβαρότητα και σταθερότητα.Άφθονος αποθηκευτικός χώρος: Αυτή η βιβλιοθήκη παρέχει άφθονο χώρο για να διατηρείτε τα βασικά σας αντικείμενα σε απόσταση αναπνοής και καλά οργανωμένα.Διάφορες χρήσης: Αυτή η βιβλιοθήκη θα είναι ιδανική για την συλογή βιβλίων σας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ραφιέρα για τα συλλεκτικά αντικείμενα σας, τις φωτογραφίες, τα βραβεία, τα γλαστράκια, κλπ.Ρυθμιζόμενα πόδια: Η βιβλιοθήκη είναι εξοπλισμένη με 4 ρυθμιζόμενα πόδια που μπορούν να προστατεύσουν το πάτωμά σας από γρατσουνιές, αλλά και να το διατηρήσουν σταθερό σε ένα ελαφρώς ανώμαλο δάπεδο. Προειδοποίηση:Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με τα παρεχόμενα αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου.
Το τμήμα υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να σας υποστηρίξει

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 79.99€

2 χρόνια εγγύηση σε όλα μας τα προίόντα από την Pakobazaar

2 χρόνια εγγύηση

14 μέρες δικαίωμα επιστροφής αν το προϊόν είναι ελαττωματικό

14 μέρες επιστροφή

Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες από 80€ και άνω από την Pakobazaar

4-10 ημέρες παράδοση

100% ασφαλές πληρωμής για τις αγορές σας από το eshop μας

Ασφαλής πληρωμή

Αυτή η βιβλιοθήκη, με τον κομψό αλλά λειτουργικό της σκελετό με εμπνευσμένη από τη σκάλα, θα γίνει το επίκεντρο κάθε δωματίου.

  • Ανθεκτικό υλικό: Το επεξεργασμένο ξύλο είναι εξαιρετικής ποιότητας με λεία επιφάνεια και διαθέτει επίσης αντοχή, σταθερότητα και αντοχή στην υγρασία.
  • Στιβαρός σκελετός: Ο μεταλλικός σκελετός της βιβλιοθήκης εξασφαλίζει στιβαρότητα και σταθερότητα.
  • Άφθονος αποθηκευτικός χώρος: Αυτή η βιβλιοθήκη παρέχει άφθονο χώρο για να διατηρείτε τα βασικά σας αντικείμενα σε απόσταση αναπνοής και καλά οργανωμένα.
  • Διάφορες χρήσης: Αυτή η βιβλιοθήκη θα είναι ιδανική για την συλογή βιβλίων σας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ραφιέρα για τα συλλεκτικά αντικείμενα σας, τις φωτογραφίες, τα βραβεία, τα γλαστράκια, κλπ.
  • Ρυθμιζόμενα πόδια: Η βιβλιοθήκη είναι εξοπλισμένη με 4 ρυθμιζόμενα πόδια που μπορούν να προστατεύσουν το πάτωμά σας από γρατσουνιές, αλλά και να το διατηρήσουν σταθερό σε ένα ελαφρώς ανώμαλο δάπεδο.

Προειδοποίηση:

  • Για να αποφευχθεί ενδεχόμενη ανατροπή, αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με τα παρεχόμενα αξεσουάρ τοποθέτησης τοίχου.
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Υλικό: Επεξεργασμένο ξύλο, μέταλλο
  • Διαστάσεις: 122 x 30 x 132 εκ. (Μ x Π x Υ)
  • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο: 120 κ.
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • Legal Documents:

    Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποτροπή ενδεχόμενης ανατροπής των επίπλων σας μπορείτε να βρείτε εδώ

Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Μαύρο
Αριθμός Πακέτων 1
Μέγεθος 122 x 30 x 132 cm
Πλήθος στο Δέμα 1
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Γράψτε μια αξιολόγησηΒιβλιοθήκη Μαύρη 122x30x132 εκ. Επεξεργασμένο Ξύλο & Μέταλλο
Σχετικά Προϊόντα
To Top