Επιλέξτε κατάστημα

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:00 | Σάββατο 10:00 - 15:00

Παπουτσοθήκη Επιτοίχια 2 τεμ. Μελί 59x8,5x23,5 εκ. Μασίφ Πεύκο Προηγούμενο Παπουτσοθήκη Επιτοίχια 2 τεμ. Μελί 59x8,5x23,5 εκ. Μασίφ Πεύκο

Παπουτσοθήκη Επιτοίχια 2 τεμ. Μελί 110x8,5x23,5 εκ. Μασίφ Πεύκο

Home Έπιπλα Ράφια Ράφια Τοίχου Παπουτσοθήκη Επιτοίχια 2 τεμ. Μελί 110x8,5x23,5 εκ. Μασίφ Πεύκο
Σε απόθεμα
Κωδικός Προϊόντος
01599901
Κανονική τιμή 70,99 € Ειδική Τιμή 58,99 €
yellow badge icon price -11 €
με κουπόνι 57,81 € εφαρμόζεται αυτόματα στο checkout!
Kάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον PakobazaarKάλεσε μας για να σε βοθήσουμε να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα από τον Pakobazaar

Απόθεμα: 97 σε απόθεμα

Διατηρήστε τα παπούτσια σας οργανωμένα και πάντα στη διάθεσή σας με αυτές τις ξύλινες επιτοίχιες σχάρες παπουτσιών! Μασίφ ξύλο πεύκου: Το μασίφ ξύλο πεύκου είναι ένα όμορφο φυσικό υλικό. Το ξύλο πεύκου έχει ίσια νερά και οι ρόζοι χαρίζουν στο υλικό τη χαρακτηριστική, ρουστίκ όψη του.Ευρύχωρος χώρος αποθήκευσης: Αυτά τα ράφια παπουτσιών τοίχου μπορούν να παρέχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο για να κρατάτε όλα τα παπούτσια σας σε κοντινή απόσταση.Σχέδιο επιτοίχιας τοποθέτησης: Οι βάσεις παπουτσιών μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο. Έτσι αποφεύγουν να πάρουν χώρο στο δάπεδο.Μοντέρνο σχέδιο: Οι κομψές σχάρες αποθήκευσης παπουτσιών διαθέτουν καθαρές γραμμές και μινιμαλιστική εμφάνιση που προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά στην υπάρχουσα διακόσμησή σας. Χρήσιμες πληροφορίες:Οι βίδες και τα ούπα δεν περιλαμβάνονται. Συνιστούμε να βρείτε βίδες και ούπα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά κάθε βήμα των οδηγιών.
Το τμήμα υποστήριξης μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να σας υποστηρίξει

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 79.99€

2 χρόνια εγγύηση σε όλα μας τα προίόντα από την Pakobazaar

2 χρόνια εγγύηση

14 μέρες δικαίωμα επιστροφής αν το προϊόν είναι ελαττωματικό

14 μέρες επιστροφή

Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες από 80€ και άνω από την Pakobazaar

4-10 ημέρες παράδοση

100% ασφαλές πληρωμής για τις αγορές σας από το eshop μας

Ασφαλής πληρωμή

Διατηρήστε τα παπούτσια σας οργανωμένα και πάντα στη διάθεσή σας με αυτές τις ξύλινες επιτοίχιες σχάρες παπουτσιών!

  • Μασίφ ξύλο πεύκου: Το μασίφ ξύλο πεύκου είναι ένα όμορφο φυσικό υλικό. Το ξύλο πεύκου έχει ίσια νερά και οι ρόζοι χαρίζουν στο υλικό τη χαρακτηριστική, ρουστίκ όψη του.
  • Ευρύχωρος χώρος αποθήκευσης: Αυτά τα ράφια παπουτσιών τοίχου μπορούν να παρέχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο για να κρατάτε όλα τα παπούτσια σας σε κοντινή απόσταση.
  • Σχέδιο επιτοίχιας τοποθέτησης: Οι βάσεις παπουτσιών μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο. Έτσι αποφεύγουν να πάρουν χώρο στο δάπεδο.
  • Μοντέρνο σχέδιο: Οι κομψές σχάρες αποθήκευσης παπουτσιών διαθέτουν καθαρές γραμμές και μινιμαλιστική εμφάνιση που προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά στην υπάρχουσα διακόσμησή σας.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Οι βίδες και τα ούπα δεν περιλαμβάνονται. Συνιστούμε να βρείτε βίδες και ούπα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά κάθε βήμα των οδηγιών.

  • Χρώμα: Καφέ κεριού
  • Υλικό: Μασίφ ξύλο πεύκου
  • Διαστάσεις: 110 x 8,5 x 23,5 εκ. (Π x Β x Υ)
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: Ναι
  • Στην παράδοση περιλαμβάνονται:
  • 2 x Παπουτσοθήκες
Περισσότερες Πληροφορίες
Χρώμα Καφέ
Αριθμός Πακέτων 1
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Γράψτε μια αξιολόγησηΠαπουτσοθήκη Επιτοίχια 2 τεμ. Μελί 110x8,5x23,5 εκ. Μασίφ Πεύκο
Σχετικά Προϊόντα
To Top